![]() |
|
|||||||
| Pentru Automodelisti tot ce tine de organizari de intalniri, competitii, evenimente pentru Automodelisti |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Salutare. Daca mai sunt posesori si amatori de iesiri cu masinutele sa posteze aici.
![]() Valabil si pt cei din imprejurimi |
|
|
|||
|
|||
|
Servus,ne intalnim sigur
|
|
|
|||
|
|||
|
Salve Bogdan.
Sa soseasca transportul lui Nelu cu piesele ca sa il puna si el in functiune si ne intalnim ![]() Stima |
|
|
|||
|
|||
|
Salut salut!
In 2 saptamani asa... cand vine vacanta si pe la facultatile de rahat din Cluj... ma fac mare lider mare si va invit in Poiana sa ne facem rampe si sa sara fetitele
|
|||
|
|||
|
Nu uitati sa dati semn de viata,Cata a venit transportul asa ca hai sa le murdarim putin la sfarsitul saptamanii,Aveul asteptam un semn de viata.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bogdi eu sunt cu facultatea asta mare stres pe cap
![]() Totusi mai e putin pana la vacanta asa ca astept sa vina impreuna cu zapada. Doar in weekend pot sa fac iesiri de genul (restul timpului impart scoala cu serviciul) Aveul-e te asteptam acasa. Toate cele bune pana atunci P.S. Bogdane parca am dat de un thread pe un alt forum in care dadeai de inteles ca ai facut o noua achizitie. Ceva detalii sau e cadou
|
|
|
|||
|
|||
|
Servus,da un Losi Raminator 1/8,asa de Mos Nicolae,sincer o frumusete,sunt terminat dupa ea,si E MARE ASA CUM AM VRUT,motorul ce sa zic a ****it la sfert tot timpul rodajului ca doar atat am apucat sa fac(5grade afara),poate duminica sa ies la reglaje finale,plus buggy-ul 1/8 Graupner Flash.Dar promit ca in primavara o sa vina si scara 1/6 Big Foot,noi am mai iesit duminica ca nici noi nu avem timp mult.Si eu va salut si numai bine..
|
|
|
|||
|
|||
|
Salut sunt proaspat posesor de automodel. Pe cand o intalnire in 2009.
|
|
|
|||
|
|||
|
unde se tin intalnirile?eu sunt din codlea
|
|
|
|||
|
|||
|
De obicei ne anuntam telefonic,mai nou iesim langa ICA-Ghimbav,dar cu offroad.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|