![]() |
|
|
|||
|
|||
|
nu ar fi mai usor daca ar exista un thread in care userii sa se poata informa si eventual comanda produse?
asa ar vedea toata lumea preturi (altele decat in listele existente) si nu ar interba pretul de mai multe ori. nu stiu ?!?! intreb si io !!! |
|
|
||||
|
||||
|
salut,
preturile se vad exact in vanzari ![]() Pe partea cu comenzi vedem... Oricum am trecut produse / pret acum doar pana este gata noua pagina. |
|
|
|||
|
|||
|
Iar eu, in thread-urile de prezentare a produselor de vanzare ti-as recomanda cu ardoare sa pui POZE. Macar pentru truck-uri. Chiar daca majoritatea stiu ce vor, crede-ma, pozele ti-ar creste vanzarile.
O alta varianta ar fi sa creezi un thread pentru fiecare articol mai important ce-l vinzi, thread care sa contina descrierea articolului si poze si sa din thread-ul principal cu lista de preturi sa pui link catre fiecare. |
|
|
||||
|
||||
|
salut, am pus un link momentan ca nu am avut timp sa ma ocup de poze.
Oricum produsele puse aici in forum sunt doar de moment pana termin pagina noua... Forumul va fi atunci pe forum.hobi.ro si pagina pe hobi.ro |
|
|
|||
|
|||
|
Salve Dani. Ceva vesti in legatura cu pagina?
Aveam o lista cu ceva piese. Spor la treaba. |
|
|
||||
|
||||
|
salut,
mai intai Sarbatori Fericite ![]() Pagina este gata si acum urc produse dar nu-i usor. Credeam ca nu am multe piese dar cand pui una cate una dureaza un pic. Va aparea pe www.hobi.ro in momentul cand am toate produsele sus. |
|
|
|||
|
|||
|
Asteptam si La Multi Ani !
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|